Росіяни хочуть вийти на кордони Херсонщини, можливі атаки в напрямку Кривого Рогу та Миколаєва, – МОУ

Окупанти планують вийти на адміністративні кордони Херсонської області.

Про це у середу, 27 квітня, повідомив на брифінгу речник Міноборони України Олександр Мотузяник.

 “Очікується активізація бойових дій на Криворізькому та Миколаївському напрямках у районах Осокорівка, Трудолюбівка, Нововоронцовка, а також Правдине та Таврійське відповідно, тут метою окупанта є вихід на адміністративні кордони Херсонської області”, – сказав він.

Мотузяник також уточнив, що в Піденнобузькому операційному районі РФ посилила угруповання військ 49-ї армії та повітряно-десантних військ, перекинувши з Курахівського напрямку БТГ 11-ї десантної штурмової бригади з міста Улан-Уде.

Спікер зазначив, що окупанти підрозділами 8-ї, 49-ї армій, а також 22-го армійського корпусу та берегових військ чорноморського флоту південного військового округу, утримують захоплені території, обстрілюють позиції ЗСУ та поповнюють боєкомплект.

Читайте також:
Рашисти призначили своїх “керівників” у тимчасово окупованих Херсоні та області

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна