На Миколаївщині російські окупанти розстріляли і спалили десятки своїх же вояків, – Кім

У Миколаївській області російській окупанти із загороджувальних загонів розстріляли своїх же вояків і спалили їх тіла.

Про це вранці в понеділок, 25 квітня, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“Окупанти намагалися нападати групами, наші військові їх знищували… Дуже пристойно, артилерією. Загарбники отримали “здюлєй” і пішли ремонтуватися.

Також на цьому напрямку є інформація про роботу загороджувальних загонів. На вихідних був випадок, який став відомий із перехоплення (…) Відступили орки назад, їх розстріляли там, осіб 30. Частину з них розстріляли, частину погнали назад на передову. Ну, розстріляли, то що ж… Усім відомо про російські “заградотряди”. Щоби приховати докази після розстрілу, тіла спалили. Дим йшов, сморід був страшенний… Якщо орки мене почують, то скажу так: краще здаватися в полон, зі зброєю, з танками, “премію” отримаєте. Нам зараз потрібні полонені для обміну”,  – сказав Кім.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 61 – 25.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна