Путін кине на “Азовсталь” росгвардію та ФСБ, – розвідка

За даними української розвідки, керівництво РФ планує залучити російських гвардійців та структури ФСБ для подальшого наступу на завод “Азовсталь” у заблокованому Маріуполі, який захищають українські війська.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в ефірі національного телемарафону у п’ятницю, 22 квітня.

Журналісти попросили прокоментувати інформацію про те, що президент РФ Володимир Путін не підтримав ідею міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який запропонував масовано штурмувати “Азовсталь”. Скібіцький наголосив, що керівництво РФ, як завжди, лукавить.

“Вони дійсно можуть відмовитися від широкомасштабного штурму “Азовсталі”. Але, за нашими, даними вони планують залучити росгвардію, інші структури, в тому числі структури ФСБ, які продовжуватимуть наступ на завод, щоб знищити наш спротив”, – цитує представника ГУР “Українська правда”.

Читайте також:
У міноборони Британії пояснили, чому Путін дав наказ не штурмувати “Азовсталь”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна