Путін бачив звернення Медведчука щодо обміну, але не реагує на нього

У Кремлі поки що немає реакції на звернення затриманого в Україні Віктора Медведчука до президентів Росії та України з проханням обміняти його на тих, хто перебуває в Маріуполі.

Про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков у коментарі журналістам у вівторок, 19 квітня.

“Бачили (звернення Віктора Медведчука), жодної реакції (Володимира Путіна – ред.) зараз немає”, – цитує Пєскова агентство “Интерфакс”.

Нагадаємо, що 18 квітня Служба безпеки України поширила відеозвернення Віктора Медведчука, в якому він запропонував президенту РФ Володимиру Путіну та президенту України Володимиру Зеленському обміняти його “на захисників Маріуполя та жителів, які перебувають там і не мають можливості безпечного виходу через гуманітарні коридори”.
Радник голови офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Україна може обміняти Віктора Медведчука на всіх захисників та мешканців Маріуполя, але навряд чи на це піде Росія.

Читайте також:
Суд арештував Медведчука без права застави

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна