Окупанти вдарили з “Градів” по Криворізькому району Дніпропетровщини

Уночі 19 квітня російські війська масово обстріляли з “Градів” та ствольної артилерії населені пункти Криворізького району Дніпропетровської області.

Про це вранці у вівторок, 19 квітня, повідомили голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram та голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у Facebook.

“Ніч була тривожною. Окупанти знову обстріляли з “Градів” Зеленодольську громаду. Є руйнування будинків. Людей не зачепило,” – написав Резніченко.

Вілкул зазначив, що під вогонь потрапили населені пункти Криворізького району: Зеленодольськ, Мар’янське, Велика Костромка та інші.

Резніченко також повідомив, що станом на ранок “все нормально”. Він закликав людей виходити на роботу і продовжувати працювати на перемогу.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 55 – 19.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна