Рада призначила Руслана Стрільця міністром екології

Верховна Рада призначила Руслана Стрільця на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

Відповідне рішення підтримали у четвер, 14 квітня, 285 парламентаріїв, повідомив у телеграмі народний депутат із фракції “Голос” Ярослав Железняк.

“Також призначили нового міністра екології – Руслана Стрільця (285)”, – зазначив Железняк.

Як повідомлялося, Верховна Рада 3 листопада 2021 року звільнила Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів. Того ж дня Кабінет Міністрів призначив Руслана Стрільця тимчасовим виконувачем обов’язків міністра.

До того Стрілець обіймав посаду заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Ще раніше – очолював Департамент екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації, а також був заступником директора Департаменту з питань управління відходами, екологічної безпеки та переходу до кругової економіки в Міністерстві енергетики та захисту довкілля.

Читайте також:
Рада визнала війну Росії геноцидом проти України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна