У Польщі “зникли” 100 танків, – ЗМІ

Сто танків Т-72, які перебували на зберіганні в Любліні (Польща), “зникли” декілька днів тому.

Про це повідомило польське видання Visegrád 24.

“Один з найвідоміших військових експертів Польщі @volski_jaros зазначає, що чутки про те, що сто танків Т-72, які перебували на зберіганні в Любліні, “зникли” декілька днів тому, правдиві. Нещодавно вони були модернізовані до стандарту Т-72М1R (тепловізор та інші удосконалення). Вдалого полювання, Україно”, – пише ЗМІ.

Журналіст Ярослав Вольські підтвердив цю інформацію, але з деякими зауваженнями: “Я, чесно кажучи, не зовсім так висловився, але хай буде. Допомога Україні йде від… країн НАТО, скажімо. А цифри залишимо на потім”.

Постачання модернізованих T-72M1R у самій Польщі розпочалося в кінці 2019 року. Машина отримала нові пасивні системи прицілювання та спостереження, системи зв’язку, а також низку інших дрібних удосконалень.




Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна