“Нова пошта” відновила роботу половини відділень мережі

Логістичний оператор “Нова пошта” відновив роботу половини мережі точок сервісу.

Про це йдеться у повідомленні компанії у вівторок, 11 квітня, передає “НВ.Бізнес”.

Станом на 12 квітня компанія відновила роботу ще 160 відділень у Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській, Хмельницькій, Чернігівській, Житомирській, Харківській областях, а також Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Рівненській.

Лідером за кількістю працюючих відділень виявилися Київська та Івано-Франківська область — там працюють 407 та 402 відділення відповідно. Повністю мережа поштового оператора працює у Чернівцях, Хмельницькому та Тернополі.

Усього компанія має 11 500 точок сервісу. Зокрема, 4100 відділень, 7600 вуличних поштоматів та кур’єрська доставка у 6100 населених пунктах.

У відкритих відділеннях можна надіслати та отримати посилки по Україні та за кордон. До 31 травня за спеціальним тарифом можна відправляти особисті речі по Україні у валізах чи коробках до 30 кг – за 120 грн.
Також зараз діє спеціальна знижка -40% на доставку шин та дисків.

Читайте також:
Нова пошта до кінця року роботизує 30 сортувальних центрів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна