На Запоріжжі знищили 32 окупантів, два танки і два “Гради”

Військовослужбовці Сил оборони у Запорізькій області продовжують стримувати навалу агресора та ведуть оборонну операцію, під час якої знищують ворожу техніку, з якої російські окупанти обстрілюють цивільну інфраструктуру в населених пунктах та наші позиції.

Про це вранці в п’ятницю, 1 квітня, інформує пресслужба Запорізької ОВА.

“За інформацією з вищого штабу Сил оборони України станом на вечір 31 березня 2022 року та на ранок 1 квітня 2022 року, підрозділи Сил оборони Запорізького краю знищили 32 окупанти, 38 – поранили, також у ворога тепер на два бронетранспортери та два танки менше. Окрім того, наші бійці знищили сім автомобілів та дві реактивні системи залпового вогню “Град”, – йдеться у повідомленні.

Росій‌ські окупанти продовжують здій‌снювати артобстріли місцевої інфраструктури та доріг в Оріхові та кількох інших населених пунктах Пологівського району.

Морально-психологічний стан військ ворога оцінюється як вкрай низький.

Територіальна оборона ефективно тримає визначені рубежі. Бригади укомплектовані, особовий склад вмотивований, злагоджений не лише в бойовому розумінні, а й психологічно.

Нещодавно близько 60 військовослужбовців однієї з бригад ТрО прийняли присягу на вірність народу України.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 37 – 01.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна