Мем маркетолога про Богородицю з “джавеліном” зібрав $1 млн для України

Маркетолог із Торонто Крістіан Борис створив наліпку вартістю $10, щоб допомогти українським дітям і зробити внесок у допомогу Україні, а зібрав уже більш як $1 млн.

Зображення Богородиці з протиракетним комплексом “джавелін” у руках з’явилося ще до повномасштабного вторгнення. Уже після 24 лютого зображення стало вірусним, а мерч із нею продали вже на понад мільйон доларів, йдеться в матеріалі Kyiv Independent.

“Автор створив сайт SaintJavelin.com, щоб продавати наліпки онлайн. Але згодом асортимент поповнили серія футболок, прапорів, постерів. Продажі розширили на 60 країнах.  Першою ціллю були $30 000 для всього благодійного проєкту. Але вже за місяць канадець зібрав понад мільйон доларів”, – йдеться в матеріалі.

Читайте також:
Пентагон прискорить виробництво “Стінгерів” і “Джавелінів”, – CNN

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна