У Миколаєві ворожа ракета зруйнувала будівлю ОДА

Вранці російські окупанти обстріляли Миколаїв, влучили в будівлю обласної державної адміністрації. Під завалами опинилися ймовірно 11 людей.

Про це у вівторок, 29 березня, повідомив голова ОВА Віталій Кім.

За даними ДСНС, близько 8:45 у дев’ятиповерхову адміністративну будівлю влучила ворожа ракета, повністю зруйнована центральна секція з 9-го по 1-й поверхи.

“Розвалили пів будівлі, вцілили в мій кабінет. Більшість людей дивом врятувалися. Під завалами залишаються восьмеро цивільних людей, сподіваємося їх витягти. Шукаємо. До 100 людей встигли вийти, ще трьох військових шукаємо”, – повідомив Кім.

За словами голови області, обстріл ракетами обласної адміністрації означає те, що росіяни не будуть наступати на саме місто.

“Вони вирішили мені передати привіт, ну, або нам всім. Дякую, привіт отримали, будемо відповідно реагувати”, – додав Кім.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 34 – 29.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна