Рабинович з Ізраїлю заявив, що ОПЗЖ припиняє діяльність

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Вадим Рабінович заявив, що партія припиняє свою роботу. Сам парламентарій зараз перебуває не в Україні.

Про це йдеться в заяві політсили на їхньому офіційному сайті у понеділок, 28 березня. 

“Ми завжди говорили про мир. Партія будувалася як партія миру! Але зараз миру немає! Чинність партії припинено! Війна змінює все! Світ до 24 лютого і після – це два різні світи! Сьогодні ми зобов’язані забути про рейтинги та будь-які партійні інтереси! Сьогодні найважливіший тільки мир! Усі вузькопартійні інтереси необхідно забути! Усі суперечки – припинити! Це після війни!”, – йдеться в заяві Рабиновича.

Він також повідомив, що вилетів з України 3 лютого на офіційне запрошення парламенту Ізраїлю на зустріч із парламентаріями.

“Після хвороби та перенесеної операції ще не повністю працездатний. З першого дня воєнних дій – у контакті із посольством України! Роблю все, що можу! Не маючи змоги бути сьогодні в Україні, я намагаюся бути корисним там, де зараз знаходжусь!”, – додав Рабинович.

Читайте також:
На час воєнного стану в Україні заборонено діяльність ОПЗЖ, “Опоблоку”, “Партії Шарія” та інших подібних сил

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна