Російські окупанти окопуються під Бородянкою й Гостомелем, – супутник

Російські окупаційні сили риють траншеї та облаштовують земельні укріплення навколо своєї техніки на північний захід від Києва.

Про це 18 березня інформує CNN з посиланням на супутникові знімки компанії Maxar Technologies.

Вириті траншеї з укріпленнями помітили на позиціях росіян біля села Озера та довкола аеропорту ДП “Антонов” у Гостомелі. Крім того, додаткову військову техніку із земляними укріпленнями помітили далі на північний захід у Бородянці й Здвижівці.

Варто зазначити, що напередодні посадовець Пентагону розповів ЗМІ, що, за даними американської розвідки, наступ російських військ в Україні наразі зупинився.
Також 17 березня низка посадовців із урядів різних країн Заходу заявили, що російсько-українська війна поступово затягується і переростає в проведення позиційних боїв.
Британська розвідка має підстави стверджувати, що успішні контрудари ЗСУ примушують росіян зосереджувати значні сили на охорону ліній постачання, через це їхній наступальний потенціал значно зменшився.

Читайте також:
ЗСУ зупинили ворога віддалік та укріплюють третє кільце оборони Києва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна