ЗСУ ліквідували російського комполка ВДВ Сухарєва, який убивав українців під Іловайськом

доповнено

Українські військові під час бою ліквідували командира полку Повітряно-десантних військ РФ (ВДВ) із Костроми полковника Сергія Сухарєва.

Про це ввечері в четвер, 17 березня, повідомив у телеграмі офіцер Збройних сил України, військовий блогер Анатолій Штефан.

Разом із Сухарєвим у росЗМІ визнали загибель ще чотирьох військових ВДВ. Ідеться про капітана Олексія Нікітіна, єфрейтора Юрія Дегтярьова, сержанта Олександра Лімонова й сержанта Сергія Лєбєдєва.

331-й гвардійський парашутно-десантний полк, яким командував Сухарєв, брав участь в обох чеченських війнах та російсько-грузинській війні 2008 року. Командувати полком Сухарєв почав у 2021 році.

Також відомо про участь Сергія Сухарєва у війні проти України на Донбасі ще 2014 року.

Військовий журналіст Роман Туровець пише: “Один важливий момент мало не пройшов сьогодні повз нас. Багато хто вже чув, що наші герої ліквідували командира 331-го костромського полку ВДВ Сергія Сухарева.
Так ось: цей тип – та сама наволоч, яка 2014 року була тим самим командиром БТГр того самого 331-го полку, що розстріляла колони українських воїнів під Іловайськом”.

“Є справедливість на світі. І цей справедливий суд сьогодні звершили українські захисники”, – наголосив Туровець.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 22 – 17.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна