Росіяни шукають “українські патрони”, щоб прострелити собі ноги й потрапити у госпіталь

Солдати російської окупаційної армії спеціально шукають “українські патрони”, щоб прострелити собі ноги та потрапити до госпіталя. Про це йдеться у новій перехопленій розмові російського військового з матір’ю, про яку повідомляє пресцентр Служби безпеки України.

“Я тобі по секрету скажу… ми хотіли патронами 7.62, українськими, короче, одне одному ноги прострелити й повернутися у госпіталь в Будьонновськ…” – ділиться з матір’ю солдат РФ.

У СБУ пишуть, що окупанти вже не хочуть воювати і ставлять для себе єдине завдання — вижити: “Він мріє втекти з поля бою, бо втрати лякають”.

У перехопленій розмові окупант розповів, що залишки його бригади дислокуються в Миколаївській області. Вони хочуть зайти в місто, проте вже стали небоєздатними: “У нас 120 людей відправили назад з бригади в госпіталь з пораненнями… ще близько 320 людей поранених і 350 людей — “груз 200”.

Читайте також:
Втрати росіян у війні проти України – вже 14 тисяч осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна