Воїни 93 омбр знищили гаубичний дивізіон росіян в окупованому Тростянці. ВІДЕО

На площі залізничного вокзалу у тимчасово окупованому місті Тростянець Сумської області військовослужбовці 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” знищили гаубичний дивізіон окупанта 2С19 “Мста-С”.

Про це вранці у середу, 16 березня, інформує пресслужба бригади.

“Бійцям бригади «Холодний Яр» вночі вдалося ювелірно знищити гаубичний дивізіон окупанта 2С19 «Мста-С». Ворог розмістив знаряддя на площі залізничного вокзалу у Тростянці на Сумщині. Уразити техніку окупанта і не завдати серйозних руйнувань цивільній інфраструктурі було непростою задачею. Утім, холодноярцям вдалося з нею впоралися”, – йдеться у повідомленні бригади.

Як відомо, російські війська окупували Тростянець та фактично взяли місто в заручники, встановивши свою артилерію між будинків та ведучи звідти вогонь.

На другому відео – знищення ворожої техніки у тому ж районі на Сумщині.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 21 – 16.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна