Артудар РФ по житловому будинку на Оболоні: є загиблі й поранені

До житлового будинку в Києві на Оболоні прилетів снаряд — дев’ятиповерховий будинок частково обвалився, сталася пожежа. Є загиблі й поранені.

Ранкове повідомлення пресслужби ДСНС у понеділок, 14 березня: “О 5:09 надійшло повідомлення про пожежу… На місце негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю, бійці встановили, що внаслідок потрапляння “невідомого об‘єкта” сталося часткове руйнування сходової клітини з 1-го по 3-й поверхи та фасаду будинку з 1-го по 9-й поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на 3-му та 4-му поверхах.

На місці задіяно 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 35 чоловік особового складу.

О 07:04 пожежу локалізовано на площі 500 кв. м”.

За оновленою інформацією від ДСНС станом на 8:15, загинули дві особи, троє поранених госпіталізовані. Дев’ятьом особам допомога надана на місці.

Підрозділами ДСНС врятовано 15 осіб, ще 63 людей евакуйовано.

О 7:58 пожежу ліквідовано. Пошуки тривають.

За уточненими даними від мера Віталія Кличка, оприлюдненими після 12-ї години, на Оболоні одна людина загинула, 10 отримали поранення. 

За словами заступника голови КМДА Миколи Поворозника, на Оболоні ймовірно відбулося вогневе ураження артилерійським снарядом.

Фото ДСНС

Також ще один обстріл відбувся у Святошинському районі, на заводі Антонова. Звідти подробиць ще немає.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 19 – 14.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна