Захисники Маріуполя просять у Залужного “Байрактарів” та іншої новітньої зброї для атаки ворога

Військовослужбовці, котрі боронять оточений Маріуполь, просять у військово-політичного керівництва новітньої зброї для стримування атаки росіян на місто. 

Про це у своєму зверненні заявив заступник командира полку “Азов” Друг Калина з приводу ситуації в Маріуполі у суботу, 12 березня. 

Ситуація в Маріуполі важка. Попри всі наші оборонні дії та контратаки, ворожа орда продовжує просуватися, ведуться важкі бої – за кожну вулицю, за кожен дім – незважаючи на те, що місто знаходиться в облозі з 1 березня… Ворожа авіація продовжує скидати бомби, артилерія безжально руйнує житлові квартали”, – каже військовий.

“Закликаю військово-політичне керівництво країни прийняти максимум зусиль, щоби забезпечити евакуцію цивільних на неокуповану територію України. Ми чуємо та бачимо, що в Україну надходять новітні системи озброєння, працюють “Байрактари” та наша авіація. Давайте застосуємо все це і на нашому напрямку. Давайте вдаримо в тил по ворогу. Ми не здаємося. Ми чекаємо, щоби разом піти в рішучий наступ та розгромити ворога”, – резюмував “Калина”.

 

Читайте також:
“Азов” і морпіхи б’ються з росіянами в оточеному Маріуполі, терміново потрібна деблокада міста. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна