СБУ взяла в полон бойовика ПВК “Вагнера”

Служба безпеки України допитує полоненого бойовика приватної військової компанії “Вагнер”, який має бойовий досвід у Сирії та на Донбасі.

Про це спецслужба повідомила у суботу, 12 березня.

“У полоні СБУ – бойовик російської приватної військової компанії “Вагнер”. Він хизується своїм бойовим досвідом, успішними операціями в Сирії та на Донбасі у 2014-215 роках”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, полонений бойовик вірив у те, що мирне населення України зустрічатиме окупантів з усмішкою на обличчі, а завдання військових РФ – звільнити населення від фашистів.

“Україна зразка 2022 року – зовсім інша держава, і наші військові здатні знищити навіть найпрофесійніших окупантів. Цього “вагнерівця”, наприклад, схопили під час розвідки в районі Новоукраїнки, коли він прокладав маршрут для основних сил загарбників. Ті хотіли вийти на Херсон через Донецький напрямок”, інформують в українській спецслужбі.

Читайте також:
У Молькіному до ПВК “Вагнера” набирають на війну “кого попало”, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна