Військові 128 огшбр ліквідували окупантів з Дагестана й Чечні: ДОКУМЕНТИ

У результаті одного з останніх зіткнень у зоні бойових дій бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади знищили підрозділ росармії, що складався з військових із Дагестана й Чечні.

Про це пресслужба військової частини повідомила у п’ятницю, 11 березня.

Бригада також опублікувала документи кількох убитих ворогів, щоб їхні рідні могли побачити, яка доля чекає окупантів в Україні, й розповіли про це іншим прихильникам “русского міра”.

  • Садиров Несредин Сулейманович 15.07.1981 року народження, уродженець с.Коммуна Дербентського района Республіки Дагестан; 
  • Курбанов Альберто Багадирович, 15.10.1982 року народження, уродженець с.Аглоби (аул) Дербентского района Республика Дагестан; 
  • Третьяков Андрей Альбертович, заместитель командира взвода управления, командир отделения 1 гаубичной самоходно-артиллерийской батареи войсковой части 65384, гвардии сержант.

Згідно з довідковими матеріалами, військова частина 65384 дислокується в м.Шалі Чеченської республіки.

“Російські солдати з Чечні й Дагестана, що прийшли завоювати Україну, відправляться додому в “подарункових пакетах”, – резюмували в бригаді. 

Читайте також:
128-ма бригада розбила розвідпідрозділ “кавказців”. Половина знищена, частина – відступила

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна