Ворог має великі проблеми із забезпеченням, – перехоплення СБУ

На перехоплених Службою безпеки України записах телефонних розмов зафіксовано, як путінський загарбник жаліється своїй дружині, що про нього і його посіпак забуло керівництво.

Як інформує пресцентр СБУ вдень у середу, 9 березня, стає очевидним, що підрозділи Росармії потерпають від нестачі ресурсів і не бачать жодних перспектив.

Українська спецслужба опублікувала одну з перехоплених розмов інтервентів, на аудіо – російський окупант з підрозділу забезпечення, він телефонує своїй дружині.

Солдат жаліється на поганий стан справ, також схоже на те, що він п’яний.

Українські правоохоронці констатують: зараз ворог деморалізований, і саме тому взявся за “исконно русский обычай” – пиячити.

Окупант розповідає, російські війська в Україні займаються грабунком й мародерством – нападають на українських селян і АЗС, намагаючись отримати хоч якісь ресурси для виживання.

Як відомо, війська забезпечення – це більша частина армії, яка допомагає й ресурсно підтримує активні бойові підрозділи. Без забезпечення будь-які атаки захлинаються, а подальший наступ є неможливим. Саме проблеми із забезпеченням і великі втрати особового складу не дають ворогу просуватися вглиб території України.

Читайте також:
“У цій ситуації ми – фашисти”: полонені шпигуни РФ на брифінгу у Києві. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна