“ФРУ? Не вірте!” Що запланував Путін на інформаційному полі бою

Підготовка до діпфейку.

Починаючи з 27 лютого, російські сайти почали активно поширювати інформацію щодо нібито планів створення так званої «Федеративної республіки Україна».

Нібито кілька депутатів міських та обласних рад України ініціювали маніфест, де стверджуються, що хтось об єднався у т. зв. «Совет депутатов областей Украины» і проголосили створення «нової демократичної держави Федеративна Республіка Україна».

ФЕЙК!!!

На першоджерело фейку – досі невідомий сайт «Мы и мир» – вже понад 8 тисяч посилань. Тож інфоатака потужна, але ведеться на неї лише російська зомбомаса.

Для українців готують інший діпфейк – за допомогою новітніх технологій РФ монтує відео, де Президент України Володимир Зеленський звертається до народу України, повідомляючи про капітуляцію.

УКРАЇНЦІ! ЖОДНИХ КАПІТУЛЯЦІЙ! ЖОДНИХ ФЕДЕРАЦІЙ!

УКРАЇНА ЄДИНА І БОРОТИМЕТЬСЯ ДО КІНЦЯ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Читайте також:
МОУ назвало втрати ворога в живій силі і техніці з початку війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна