Обстріл окупантами приватного сектора Житомира: щонайменше 4 загиблих цивільних, зокрема дитина

Унаслідок вечірнього бомбардування російськими нацистами Житомира загинули четверо цивільних осіб, серед них дитина.

У попередньому повідомленні МВС ішлося: “1 березня близько 22:16 години внаслідок авіаудару попередньо пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у трьох із них виникла пожежа) та пошкоджено вікна в будівлі міської лікарні. Попередньо, загинули 2 особи, травмовано 3… У завалах пошкоджених приватних житлових будинків імовірно перебувають люди. Рятувальники розбирають завали та ліквідовують пожежу. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється”.

Відео:

Як повідомив невдовзі міський голова Житомира Сергій Сухомлин, авіаційні бомби впали на житловий будинок. Загинуло щонайменше четверо людей, серед них – дитина

“Російські подонки-ракетники або льотчики промахнулися і влучили не по військовій базі, а по житлових будинках – приватному сектору. Вже зараз – четверо загиблих. У тому числі дитина”, – розповів мер.

Фото ДСНС:

удар по Житомиру 01-03-2022_4 удар по Житомиру 01-03-2022_2 удар по Житомиру 01-03-2022_3 удар по Житомиру 01-03-2022_1
<
>

Також вибухи зачепили лікарню, яка стоїть поруч, але всі пацієнти та медперсонал перебували в бомбосховищі, тож ніхто не постраждав.

Читайте також:
На Житомирщині “Байрактари” накрили колону ворожої техніки, знищено “Бук”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна