КМДА очолив професійний військовий

Київську міську державну військову адміністрацію очолив генерал Микола Жирнов.

Про це під час звернення у вівторок вдень, 1 березня, повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Оборона столиці – понад усе. Тому я ухвалив рішення призначити головою Київської міської державної військової адміністрації професійного військового, щоб гарантувати оборону міста, щоб блокувати ворогу підступи до нашої столиці, щоб у киян було все необхідне. Головою міської адміністрації  буде генерал Жирнов Микола Миколайович. Служив командуючим Сил підтримки. На високому рівні організував інженерне забезпечення бойових дій з боку ЗСУ в 2014-2015 роках. Зараз – в РНБО, державний експерт служби військової безпеки”, – сказав президент.

“Віталій Кличко залишається мером Києва. У нього буде своя сфера відповідальності. І тепер це буде спільна робота мера і голови військової адміністрації. Після війни повернемо усе на свої місця в столиці”, – додав глава держави. 

Читайте також:
Комендантом оборони Києва є Герой України полковник Сергій Собко, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна