“Русские фильмы, идите на**й!” Сервіс MEGOGO видалив усі російські стрічки

доповнено

Міжнародний медіасервіс MEGOGO видалив усі російські фільми.

Про це повідомляється на сторінці “Мегого” у фейсбуці.

Русские фильмы, идите на**й! Зараз усі російські фільми видалено з нашого сервісу. Слава Україні. Слава ЗСУ”, – зазначається в повідомленні.

А підключившись до цього сервісу з-за кордону, було неможливо дивитися більшість українських телеканалів, натомість там були представлені пропагандистські телеканали РФ, Молдови тощо.

Окрім того, в базі “Мегого” навіть на восьмому році російської агресії проти України були фільми про “русскую воєнную доблєсть”.

А принаймні у передплаті для користування закордоном була представлена, серед інших, пропагандистська стрічка “Турист” – про “подвиги” російських військових інструкторів у Центральноафриканській республіці. Як відомо, у ЦАР “працюють” бойовики так званої ПВК Вагнера.

За даними російського видання “Медуза”, зйомки цього кінопродукту міг оплатити Євген Пригожин, якого називають “кухарем” Путіна і який безпосередньо пов’язаний із “вагнерівцями”.

ОНОВЛЕНО
Як повідомляють читачі “Новинарні” з-за кордону, поза межами України в сервісі “Мегого” не відбулося ніяких змін щодо російської кінопродукції: там і досі залишаються як “Турист”, так і решта пропагандистських стрічок.

Читайте також:
“Русский поезд, иди нах*й!” Укрзалізниця розірвала відносини з РЖД, залізничні вузли між країнами знищено

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна