На Сумщині начальники двох залізничних станцій голіруч захопили російський БТР і двох окупантів

На Сумщині начальники двох залізничних станцій – “Баси” і “Суми вантажна” – голіруч захопили російський БТР і двох окупантів.

Про це в понеділок, 28 лютого, інформує пресцентр Укрзалізниці.

“Знайомтеся, на фото – начальник станції «Баси» Руслан Аристархов та начальник станції «Суми вантажна» Артем Кисельов. Вони голими руками захопили ворожий БТР та двох російських окупантів”, – йдеться в повідомленні.

Вранці після селектора вони вирушили виявляти мітки, робили обхід колії на станціях Баси та Суми вантажна.

“І побачили, як на станцію заїжджає бронетранспортер. Виліз із кабіни один із російських загарбників і запитав напрямок руху. Залізничники зорієнтувалися та вказали йому шлях у тупик за підвищеною колією. Потрапивши у пастку, росіяни вилізли з БТР, їх повалили на землю та викликали тероборону. Двох затримали та здали сумській теробороні. Ще двоє втекли, на них оголошено полювання”, – йдеться в повідомленні.

Залізничників представили до нагородження.

Читайте також:
“Танки їдуть заднім ходом”: на Чернігівщині місцеві показали, як працює Рух Опору

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна