ЗСУ збили крилату ракету, яку випустили з Білорусі з бомбардувальника Ту-22: наслідки (ДОПОВНЕНО)

Збройні сили України збили крилату ракету, яка летіла з боку Білорусі й була випущена стратегічним бомбардувальником Ту-22.

Про це о 9-й ранку в неділю, 27 лютого, повідомив головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний.

“Повітряні сили ЗС України кілька хвилин тому збили крилату ракету, випущену по столиці України з території Республіки Білорусь літаком Ту-22. Це черговий воєнний злочин РБ і РФ”, – написав головком у фейсбуці.

Варто зазначити, що, судячи з ранкової студії каналу “1+1”, журналісти в Києві помітили політ цієї ракети і вже хотіли їхати шукати місце її влучання, аж тут прийшло повідомлення ЗСУ про те, що ракета збита.

ДОПОВНЕНО. Унаслідок падіння залишків ракети спалахнула пожежа у дворі будинку по вулиці Лаврухіна на Троєщині. Горять авто.

Фото: КМДА

Зі слів радника-речника міністра внутрішніх справ Вадима Денисенка в ефірі “1+1”, на автомобілі впав великий уламок збитої ракети, що летіла з Білорусі.

Офіційне підтвердження КМДА: На вулиці Лаврухіна стався вибух у дворі 16-поверхівки: загорілися 7 приватних автівок.
Проводиться евакуація людей з 1 під’їзду. За попередніми даними, загиблих не виявлено, потерпілі — попередньо з легкими ушкодженнями.
Знищені та загорілися 7 приватних легкових авто. Вибуховою хвилею пошкоджено вікна, балкони з 1-15 поверх.

Фото: КМДА

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 4 – 27.02.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна