“Її звали Поліна”. У Києві російська ДРГ розстріляла батьків із трьома дітьми

Четвертокласниця Поліна, яку вбили російські диверсанти

Російська диверсійно-розвідувальна група розстріляла в Києві сім’ю з трьома дітьми: батьки і донька загинули, ще двоє дітей поранені.

Про це повідомив секретар Київради Володимир Бондаренко.

“Її звали Поліна. Вона вчилась у 4-му класі школи №24 Києва. Сьогодні зранку (26 лютого – “Н”) на вулиці Теліги її та батьків розстріляла російська ДРГ”, – написав Бондаренко у фейсбуці, оприлюднивши фото загиблої дівчинки.

Ще двом дітям вдалося вижити, проте сестричка Поліни з тяжким кульовим пораненням перебуває в реанімації лікарні №17. Їхній братик – в Охматдиті.

За даними сайту LB.ua, на момент розстрілу сім’я перебувала в авто.

“Це сталося на вулиці Олени Теліги. Біля Бабиного Яру, де 80 років тому нацистські нелюди так само вбивали цілі родини включно з маленькими дітьми.

З першого дня віроломного нападу на Україну російські воєнні злочинці вбивають наших дітей – обстрілюючи лікарню «Охматдит», луплячи з «Градів» по дитбудинках і житлових кварталах, розкидаючи замасковані під іграшки міни, розстрілюючи просто на вулицях, як Поліну.

Це має знати весь світ. Путіна і його орків не цікавлять наші погляди, вік чи стать. Вони вбивають нас за те, що ми є вільною країною вільних людей. Це війна за наше життя і свободу”, – написав народний депутат, колишній голова Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Читайте також:
На Херсонщині окупанти розстріляли “швидку”: загинули водій і поранений пацієнт

На Харківщині росіяни розстріляли рейсовий автобус, загинули 5 жителів Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна