Бій під Сєвєром: як українські десантники розбили росіян у зоні ООС. ВІДЕО

Після початку широкомасштабного вторгнення військ Росії українські армійці зі складу Об’єднаних сил на Луганщині не тільки тримають оборону, а й ідуть у контрнаступ.

Під Сєвєродонецьком у суботу, 26 лютого, бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ розбили ворожий танк, і не тільки.

Росіянам вдалося втекти, вони ховалися в лісі… Але в результаті зачистки стали “хорошими росіянами” – про це розповіли наші десантники.

Як інформувала “Новинарня“, сьогодні голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай спростував неправдиву інформацію деяких каналів про втрату контролю ЗСУ над великими містами краю.
“Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне – Україна! Нас обстрілюють, але ми боремося!” – заявив він і додав: “В Сєвєрі є ДРГшки, але їх знешкоджують”.

Згодом Гайдай повідомив, що українські захисники розбили колону російських військових під Сєвєродонецьком і змусили відступити ворога на багато кілометрів від міста.

Він уточнив, що цього дня українські військовослужбовці знищили два російські танки, бойову машину піхоти, до взводу окупантів та захопили три протитанкові гармати МТ-12.

“Побита техніка і багато трупів. Також під Рубіжним наші хлопці відбили захід до міста ворожої ДРГ”, – розповів Гайдай.



Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 3 – 26.02.2022

В районі ООС збито російські вертоліт та штурмовик Су-25


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.