Битва за Київ: ЗСУ знищили кадировського генерала. Його шеф якраз кепкував над українцями

Військовослужбовці ЗС України на підступах до Києва знищили чеченського генерала Магомеда Тушаєва – командира 141-го моторизованого полку кадировської гвардії.

Про це ввечері 26 лютого повідомив радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів.

“По вбитому кадирівському генералу – це Магомед Тушаєв, керівник 141-го моторизованого полку нацгвардії Чечні. Найбільш елітний підрозділ фраєра Кадирова”, – написав Андрусів у фейсбуці.

За його словами, інформацію про знищення колони підтвердив полонений.

“Так що кадировців в утиль. Зараз ще їх доб’є альфа і нацгвардія в Гостомелі. Горіть в пеклі покидьки”, — написав Андрусів.

Народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці  у ФБ зазначає, що підрозділи української армії у Гостомелі взяли “кадировців” у полон, поставивши їх на коліна.

“Гостомель! Кадировці на колінах! Незабаром буде багато відео. Рамзане, на тебе чекає багато сюрпризів))))))”, – написав нардеп від “ЄС”.

Радник-речник глави МВС Вадим Денисенко в ефірі каналу “Інтер” після 23-ї години підтвердив, що в районі Гостомеля українським військам вдалося “частково зачистити” кадировське угруповання.

Варто зазначити, що раніше цього дня підросійський керівник Чечні Рамзан Кадиров записав відео зі “зверненням” до України, яку атакує РФ.
Він закликав український народе “сказати тим шайтанам, які сьогодні не розуміють, щоб вони зрозуміли і склали зброю чи виїхали з України”. “Ми всі любимо вас, ми всі не хочемо війни”, – заявив представник країни-агресора, яка надсилає війська для наступу на Україну.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 3 – 26.02.2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна