Київ: ДРГ намагаються висадитися на лівий берег, військові обіцяють відкривати вогонь на ураження і просять киян не перетинати мости

Російські диверсанти намагаються здійснити висадку на лівий берег Києва, тому влада звернулася до мешканців столиці з проханням не робити спроб перетнути мости через Дніпро.

“ДРГ противника постійно працює та робить спроби висадки на лівому березі міста Києва.

Українські військові тримають під контролем всі мости столиці, що об’єднують лівий та правий берег, і будуть відкривати вогонь на ураження по цілях, які намагатимуться перетнути мости в напрямку правого берега“, – попередило Міністерство внутрішніх справ близько 10-ї години 26 лютого.

“Просимо всіх громадян залишатися в безпечних місцях та не робити спроб перетнути річку Дніпро в напрямку правого берега!” – звернулися до киян правоохоронці.

Раніше міський голова столиці Віталій Кличко закликав киян зайвий раз не виходити на вулицю й по можливості залишатися в укриттях, а тих, хто залишається у квартирах, – не підходити до вікон.

Столичний метрополітен повністю перейшов у режим укриття: транспортних перевезень здійснюватися не буде.

Читайте також:
Увага, в Києві ДРГ! Бійці Нацгвардії затримали фейковий “підрозділ тероборони”

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 3 – 26.02.2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна