За добу українці переказали на фонд “Повернись живим” за програмою єПідтримка 355 млн грн

На тлі російського вторгнення українці лише за одну добу переказали 355 млн грн до благодійного фонду “Повернись живим” за програмою єПідтримка, щойно стало можливо передавати “ковідну тисячу” на потреби Збройних сил.

Про це ввечері 26 лютого повідомили в Міністерстві економіки.

“За добу українці переказали 355 млн грн до благодійного фонду «Повернись живим» на допомогу Збройним силам України за програмою єПідтримка“, – йдеться в повідомленні пресслужби міністерства.

У відомстві нагадують, що переказати кошти, отримані за вакцинацію, на допомогу українським військовим можна за посиланням: https://bit.ly/3pfpJXy

Також внесок із коштів єПідтримки можна внести на спеціальні реквізити, відкриті Національним банком України: UA84300001000000047330992708

Крім того, фінансово підтримати ЗСУ зі звичайних карток можна, здійснивши переказ коштів за посиланням: https://bit.ly/3BTIjJT

Нагадаємо, 24 лютого Patreon видалив сторінку фонду “Повернись живим” з $250 тис. пожертв через те, що залучені кошти йдуть “на війну”.

Читайте також:
Гроші з єПідтримки тепер можна витратити на допомогу Збройним силам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна