В ООС підірвався український військовий. Стан важкий

У районі проведення операції Об’єднаних сил отримав важке поранення український військовослужбовець внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Про це йшлося на вечірньому брифінгу щодо оперативної інформації в районі проведення операції Об’єднаних сил у понеділок, 21 лютого.

Зазначається, що внаслідок обстрілів один військовослужбовець отримав бойове травмування. Стан здоров’я українського захисника – задовільний.

“Ще один воїн отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому предметі. Стан його здоров’я важкий. Обом військовослужбовцям надана необхідна медична допомога та проведена евакуація до лікувальних закладів”, – йдеться в повідомленні.

ДОПОВНЕНО. У зведенні станом на 17:00 ішлося про чотирьох поранених воїнів ЗСУ з початку доби.

“Внаслідок обстрілів чотири військовослужбовці отримали осколкові поранення та знаходиться у лікувальному закладі. Стан здоров’я різної важкості”, – сказано в повідомленні.

За цими даними, станом на 17-ту годину з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 54 порушення, 45 з яких – обстріли із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте також:
Російські окупанти на Донбасі поранили українського воїна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна