Португальський “Спортинг” відмовився летіти в Київ на матч U-19: варіанти проведення гри

Португальський футбольний клуб “Спортинг” на тлі загрози РФ відмовився летіти до Києва на поєдинок 1/8 фіналу юнацької ліги УЄФА з київським “Динамо”.

Про це у вівторок, 15 лютого, інформує сайт 1927.kiev.ua.

Зазначається, що матч має відбутися 1 чи 2 березня. “Однак португальці вирішили скористатися ситуацією в Україні, щоб позбавити “біло-синіх” фактору домашнього поля. Представники “Спортинга” у зверненні до УЄФА заявили, що не полетять на поєдинок до української столиці. Португальці посилаються на рекомендації МЗС та свого посольства в Україні. До звернення “Спортинга” додали відповідні листи від цих органів”, – йдеться в повідомленні.

Натомість “Динамо” наполягає на проведенні матчу з лісабонцями в Києві, інший варіант – Львів.

УЄФА оголосить рішення щодо місця проведення матчу 16 лютого. Серед найімовірніших варіантів – також проведення поєдинку на нейтральному полі (розглядаються Кіпр та Туреччина).

Читайте також:
УЄФА проведе розслідування через пісню “Путін – х***ло” на матчі Україна – Росія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна