УЄФА проведе розслідування через пісню “Путін – х***ло” на матчі Україна – Росія

УЄФА призначив інспектора з етики та дисципліни для проведення розслідування поведінки фанатів на матчі Україна – Російська Федерація у півфіналі Євро-2022 з футзалу.

Про це у вівторок, 8 лютого, інформує пресслужба УЄФА.

В УЄФА відреагували на звернення Російського футбольного союзу, які вимагали відкрити дисциплінарне розслідування “за фактом дискримінаційної поведінки уболівальників збірної України”.

Протягом півфінального матчу Україна – Росія на Євро-2022 з футзалу наші вболівальники співали культові фанатські пісні, зокрема “Путін – х***ло”, “Хто не скаче – той москаль”, а також “Бий москаля”.

Телеканал “Матч ТВ”, який транслював зустріч у Росії, після першого тайму включив інший інтершум, щоб заглушити наших фанатів, зазначає “Еспресо”.

Диктор на арені в нідерландському Амстердамі, де відбувався матч, звертався до наших фанатів припинити “пісні неспортивного характеру”.

4 лютого у півфіналі Євро-2022 збірна України програла Росії з рахунком 2:3.

Читайте також:
Головнокомандувач ЗСУ Залужний про пісню “Путін – х***ло”: Десантники сказали правду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.