Мер Харкова Терехов каже, що напередодні “вторгнення РФ” з міста не пішов жоден великий інвестор

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що панічних настроїв через концентрацію російських військ на кордоні з Україною в місті немає. Втечі капіталу з регіону також не спостерігається.

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ у понеділок, 14 лютого.

” Від нас не пішов жоден великий інвестор, ми ведемо переговори з новими та плануємо спільні проекти”, — йдеться у повідомленні.

За словами Терехова, його тішить те, що він не бачить “у Харкові тієї паніки, якою сповнені закордонні видання та телеканали”.

Імовірність російського вторгнення він оцінив скептично, закликавши мешканців міста зберігати спокій і не піддаватися паніці.

“Вірю, що так буде й надалі, що харків’яни виважено і розсудливо оцінюватимуть ситуацію, і працюватимуть на своє майбутнє і майбутнє улюбленого міста… Скажу і вам те, що говорю журналістам: не треба нагнітати. Моє глибоке переконання, що вторгнення не буде, і найголовніше для Харкова та його мешканців — зберігати спокій”, — наголосив мер Харкова.

Читайте також:
Зеленський виступив зі зверненням до українців. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна