Білий дім зреагував на фразу Путіна щодо України “терпи, моя красавица”

Речниця Білого дому Джен Псакі заявила, що вислів президента РФ Володимира Путіна “терпи, моя красавица”, який він озвучив щодо начебто небажання України виконувати Мінські угоди, є обурливим.

Про це вона заявила на брифінгу у Вашингтоні, відповідаючи на запитання журналістів.

“Ну, по-перше, я б сказала, що будь-який жарт про зґвалтування, безумовно, викликав би обурення всіх в цьому уряді, чи то з вуст американського, чи то іноземного чиновника”, – сказала Псакі.

Вона також додала, що США ніколи не зупинялися висловлювати свого занепокоєння щодо відсутності правдивості в деяких заявах, які лунають з вуст президента Путіна та членів російського керівництва, а також їхньої войовничої риторики.

Як повідомлялося, Путін після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном у фривольній формі зажадав від Президента України Володимира Зеленського виконання «Мінська», наголосивши саме на російському трактуванні угод. У цьому контексті він сказав російську приказку: «Нравится – не нравится, терпи, моя красавица!».

Читайте також:
“Красуня, але не твоя”: Зеленський відповів Путіну на його заяву-приказку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна