В ОРДЛО фіксують збройні сутички російських найманців з місцевим населенням

Командування Збройних сил Росії продовжує інтенсивне поповнення особовим складом зʼєднань і частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів на тимчасово окупованих територіях. Однак агітаційна кампанія військоматів окупаційних адміністрацій лишається незадовільною.

Про це повідомили на сторінці Головного управління розвідки Міноборони в ФБ.

“Окупантам не вдається забезпечити комплектування своїх підрозділів достатньою кількістю новобранців за рахунок населення тимчасово окупованих території в Донецькій та Луганській областях. Зважаючи на зазначене, противник активізував набір найманців через мережу вербувальних центрів на території РФ з направленням їх для проходження служби за контрактом через неконтрольовані Україною ділянки кордону”, – йдеться у повідомленні.

Паралельно з цим спостерігається загострення соціальної обстановки в населених пунктах тимчасового перебування російських найманців, що пов’язане з непоодинокими сутичками “добровольців” з місцевим населенням, зокрема з використанням зброї.

Читайте також:
Кулеба відкинув надання ОРДЛО особливого статусу на умовах РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна