У парламенті Словаччини депутат облив водою прапор України. ВІДЕО

У Національній раді Словаччини депутат від ультраправої партії Андрей Медвецьки вилив на прапор України воду під час засідання.

Про це у вівторок, 8 лютого, інформує словацьке видання Plus 7 dní.

Депутати сьогодні зібрались на позачергове засідання, на якому було заплановано затвердити оборонну угоду зі Сполученими Штатами Америки.

Депутати від проросійських партій SMER та “Народної партії Наша Словаччина” постійно зривали засідання і заважали виступати представникам провладних партій.

Депутати від ультраправої партії “Народна партія Наша Словаччина” Петер Крупа та Андрей Медвецьки заблокували трибуну і повісили перед мікрофоном прапор Словаччини.

Натомість представники партії “Свобода та Солідарність” (SaS) Яна Циганікова та Мирослав Жіяк розгорнули перед трибуною прапор України.

Після цього депутат Медвецьки взяв пляшку води і почав обливати прапор України, а потім і колег, які його тримали.

Тоді спікер Борис Коллар змушений був оголосити перерву у засіданні.

Депутат словацького парламенту Андрей Медвецьки відомий своєю скандальною поведінкою та проблемами із законом. У 2020 році він був засуджений за напад на домініканця Ленні Круза. Постраждалий стверджував, що конфлікт відбувся на ґрунті расової нетерпимості.

Читайте також:
Глави МЗС Австрії, Чехії і Словаччини зустрілися з військовими ЗСУ в прифронтовій зоні. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна