“В межах усіх форматів”: Зеленський і президент Євроради обговорили деескалацію навколо України

Президент Європейської ради Шарль Мішель і президент України Володимир Зеленський обговорили деескалацію ситуації навколо України на тлі повідомлень про нарощення російських військ.

Про це Мішель повідомив у твіттері в суботу, 5 лютого.

“Цього ранку знову зв’язався з президентом Володимиром Зеленським, щоб розглянути останні зміни в регіональній ситуації”, – написав Мішель.

“Я знову підтвердив міцну солідарність з Україною”, – додав він.

Своєю чергою, як розповів у мікроблозі Зеленський, він обговорив із президентом Євроради деескалацію ситуації довкола України.

“Обговорили поточну ситуацію навколо України та її деескалацію в межах усіх наявних форматів. Докладаємо дипломатичних зусиль для відновлення миру. Продовжуємо практично взаємодіяти в усіх напрямах. Вдячний Євросоюзу за незмінну підтримку”, – ідеться в повідомленні від імені президента України.

Читайте також:
Москва не проти зустрічі Путіна і Зеленського в Туреччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна