Прикордонники виявили схрон із боєприпасами в Гранітному

Під час огляду закинутих будівель у селі Гранітне, що біля лінії розмежування на Донеччині, прикордонники виявили схрон з боєприпасами.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

“Боєприпаси допоміг виявити службовий собака в ході спільних та контрдиверсійних заходів, які проводили військовослужбовці ДПСУ спільно зі співробітниками НГУ, НПУ та СБУ та за силової підтримки військовослужбовців Донецького прикордонного загону”, – зазначається в повідомленні.

У сховку виявили 330 набоїв калібру 7,62 мм та 12,7 мм, а також три снаряди від РПГ-7 (постріли до ручного протитанкового гранатомета), три гранати РГД-5 та два ВОГ-25.

Для подальших заходів місце виявлення та боєприпаси передали під охорону співробітникам Національної поліції та ДСНС. Відомості внесені до Єдиного Обліку за ст. 263 ККУ “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

Читайте також:
У Маріуполі службовий собака Нацгвардії виявив схованку із боєприпасами. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна