У Маріуполі судитимуть офіцера розвідки, який застосував насильство щодо підлеглої

Маріупольською спецпрокуратурою у військовій та оборонній сфері об‘єднаних сил скеровано до суду обвинувальний акт стосовно офіцера відділу розвідки за фактом застосування насильства щодо підлеглої.

Йому інкримінували злочин, передбачений ч. 4 ст. 426-1 КК України, передає пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

“За даними слідства, на території однієї з військових частин, розташованих у Маріуполі, військовослужбовець ЗС України, будучи невдоволений поведінкою підлеглої, здійснивши здавлювання рукою шиї старшого матроса, наніс удари в обличчя та по голові останній, спричинивши тілесні ушкодження”, – йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Маріуполь) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорськ.

Читайте також:
На Харківщині судитимуть двох поліцейських і судмедексперта за катування чоловіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна