Арахамія заявив, що США і Захід “сіють паніку” щодо нападу РФ на Україну і назвав це “недружнім кроком”

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія знову заявив, що Захід та США своїми заявами “сіють паніку” щодо нападу Російської Федерації на Україну.

Про це він розповів журналістам в кулуарах Верховної Ради в п’ятницю, 28 січня.

“Більшість народу, побачивши, що три, чотири, п’ять “точних дат” (вторгнення, – ред.) вже минуло, зрозуміли, що це просто залякування людей і спроба сіяти паніку. Я не знаю реальні причини, чому США так роблять, але це точно працює не на користь економіки України… Ми спілкуємось по дипломамтичним каналам. Пан Дмитро Кулеба як міністр закордонних справ постійно піднімає це питання, тому що це – не по-дружньому”, – зазначив Арахамія, якого цитує “Лівий берег”.

Він також зазначив, що навесні більшість сигналів про можливе вторгнення – це були дані розвідки.

“Тобто це більш суворо виглядало. Бо розвідка показувала скупчення військ… Це в ЗМІ не дуже активно просувалось взагалі. Потім декілька статей з’явилось… А перші два тижні, коли це дійсно траплялося – це була суто військова комунікація. І це правильно, якщо б так було. А зараз навіть такого немає. Зараз вже до того, як приходять розвіддані, вони вже в The New York Times чи в CNN дсь вже оприлюднені”, – наголосив Арахамія.

Читайте також:
“Західні ЗМІ вкидують фейки”: Арахамія каже, що ситуація на Донбасі нічим не гірша за ту, яка була навесні 2021-го

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна