Українська розвідка має почати наступальні дії щодо відстоювання національних інтересів, – Зеленський

Для української розвідки настав час не лише ефективно стримувати, а й почати наступальні дії щодо відстоювання національних інтересів України.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час зустрічі із розвідниками в понеділок, 24 січня.

“Впевнений, настав час переходити до наступальних дій щодо відстоювання наших національних інтересів. Ви маєте досвід і можливості для втілення такої стратегії. Інтелект, здатність генерувати нешаблонні рішення для гострих проблем, відвага й самовідданість кожного розвідника мають і надалі залишатися дієвими інструментами для роботи на благо нашої держави”, – цитує пресслужба ОП Володимира Зеленського.

Він зазначив, що нині розвідка відіграє вирішальну роль для прийняття стратегічних рішень щодо безпеки та оборони України.

“Сьогодні наша держава протистоїть вкрай небезпечним загрозам, зокрема загрозам суверенітету, територіальній цілісності та єдності. У цей вирішальний період надзвичайно важливу роль відіграє саме ефективна розвідка”, – сказав президент.

Зазначається, у Зеленського є інформація щодо планів та дій ворога в усіх сферах є надійною запорукою для ухвалення своєчасних та правильних рішень у складних ситуаціях.

24 січня в Україні відзначається День зовнішньої розвідки. На зустрічі з розвідниками Зеленський вручив державні нагороди та сертифікати на житло за віддану службу та професіоналізм.

Читайте також:
“Це буде катастрофа для всієї Європи”: Резніков в інтерв’ю BBC пояснив загрози від подальшого наступу РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна