Зеленський та військові аташе вшанували пам’ять оборонців Донецького аеропорту

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у вшануванні пам’яті українських військових, які загинули в цей день за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Біля Пам’ятного дзвона, розташованого на території Міністерства оборони, в четвер, 20 січня, було оголошено прізвища 54 військовослужбовців, полеглих цього дня у різні роки війни.

Серед них – 51 воїн, що героїчно загинув 20 січня 2015 року, захищаючи Донецький аеропорт.

Після кожного озвученого прізвища військовослужбовець роти почесної варти бив у дзвін, а салютна група робила залпи зі стрілецької зброї.

Потому президент поклав квіти до Пам’ятного дзвона, передає пресцентр ОПУ.

Приєдналися до вшанування і військові аташе.

“У 7-му річницю битви за аеропорт “Донецьк”, аташе з питань оборони при Посольстві Британії комодор Королівських ВМС Тім Вудс разом із колегами віддає шану українським захисникам, відомим як “Кіборги”, які загинули в цій битві, захищаючи свою країну від російської агресії”, – йдеться в повідомленні британського посольства у твітері.

Читайте також:
Голова Патрульної поліції “кіборг” Жуков – про дії в разі вторгнення РФ: Тільки боротися і палити всю нечисть, яка спробує захопити Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна