Повітряні сили здійснили польоти на Су-24 у складних метеоумовах. ФОТО

У сьомій Старокостянтинівській бригаді тактичної авіації імені Петра Франка, озброєній бомбардувальниками Су-24М та розвідувальними літаками Су-24МР, відбулася чергова льотна зміна.

Про це в четвер, 20 січня, інформує пресслужба 7 брта.

Завданням цієї льотної зміни було проведення перших “офіцерських” польотів для молодих штурманів авіабригади. Вони відбувались в складних метеоумовах.

Літаки Су-24М та Су-24МР із складу авіабригади виконували свої польоти із підвісними паливними баками.

За умови застосування ПТБ літаки Су-24 мають бойовий радіус 560 – 600 кілометрів, без ПТБ – лише 390 кілометрів, пише Defense Express.

Зазначається, що техніки авіабригади готували до підвіски на літаки також авіаційні бомби (ймовірно – навчальні).

7 брта льотна зміна 3 7 брта льотна зміна 6 7 брта льотна зміна 1 7 брта льотна зміна 2 7 брта льотна зміна 5
<
>
Фото: пресслужба 7 брта

Попередня льотна зміна в 7-й бригаді тактичної авіації відбулась 13 січня цього року. Її завданням було відпрацювання формату бойової підготовки для командирів ланок та ескадрилій бригади.

Окрім цього, екіпажі бомбардувальників Су-24М та розвідувальних літаків Су-24МР виконували свої завдання за планом бойової підготовки. Також відбувалась перевірка та відновлення навичок пілотування.

Читайте також:
“Мотор Січ” модернізує для Збройних сил вертоліт Мі-8 рідкісної модифікації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна