США не дали в’їзну візу кримчанці, яка мала представити Росію на конкурсі Mrs World

Представниця окупованого РФ Криму Анна Малоземова, яка мала брати участь у світовому конкурсі краси “Місіс світ” у США від Росії, не відкрили американську візу. Відтак жінка не зможе потрапити в Лас-Вегас для участі в “Mrs. World”.

Про це повідомила організаторка конкурсу в Криму Вікторія Біль.

Міжнародний конкурс – 35-й за ліком – заплановано на наступний тиждень, і конкурсантка від Росії вже не встигне оскаржити рішення американського консульства.

“Найвідоміший конкурс краси для заміжніх леді Mrs World вже на старті. Наша Mrs Crimea-World Анна Малоземова, на жаль, не зможе приєднатися до них. Отримати візу США нам не вдалося”, – розповіла Біль, яка є директором кримського модельного агентства Black Sea Models.

Анна Малоземова

З її слів випливає, нібито віцепрезидентка світового конкурсу “Місіс світ” Тана Джонсон надала право Малоземовій представити Росію в наступному році.

Читайте також:
Колишня віцеміс “Україна Всесвіт” з Криму візьме участь у російському конкурсі краси

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна