Колишня віцеміс “Україна Всесвіт” з Криму візьме участь у російському конкурсі краси

 

Анастасія Божкова з Керчі, що в тимчасово окупованого Росією Криму, візьме участь у російському конкурсі краси “Місіс International-Росія”, фінал якого відбудеться у Ростові-на-Дону.

Про це вона розповіла в ефірі російського радіо “Спутник в Крыму” в понеділок, 12 жовтня.

Зі слів Божкової, фінал конкурсу відбудеться 19 жовтня в Ростові-на-Дону.

Вона планує привезти на конкурс костюм, який назвала “кримським”: він буде зроблений з квітів, з ручною вишивкою, золотими нитками, його головна ідея – суцвіття культур на Кримському півострові.

Нагадаємо, 29 травня 2019 року Анастасія Божкова завоювала гран-прі на конкурсі краси “Miss Eurasia 2019”, який відбувся в Анталії (Туреччина).
Як повідомляється на офіційному сайті, в конкурсі брали участь 25 представниць країн і республік Євразійського континенту.
Разом з тим, сайті конкурсу не зазначена приналежність територій, які представляють учасниці. Окрім Кримського півострова, окремо представлені учасниці з Росії, Сахаліну, Сибіру, Чувашії. Також на конкурсі були учасниці з України, Естонії та Угорщини.

У 2013 році Божкова отримала титул третьої віцеміс на конкурсі “Україна Всесвіт”.

Зараз Анастасія Божкова є головою комітету з культури, естетики та спорту кримського відділення російської громадської організації “Опора Росії”.

Читайте також:
“Русская красавица”. У фіналі “Міс Україна” бере участь модель із Криму, яка змагалася в РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна