ДПСУ завернула з України російського актора, який знімався в Криму

Прикордонники в “Борисполі” не пустили до України російського актора театру і кіно, який раніше незаконно в’їжджав в окупований Крим.

Про це 8 січня повідомила пресслужба ДПСУ.

“34-річний громадянин РФ прибув учора в Бориспіль авіарейсом зі Стамбула.
Під час проведення необхідних заходів контролю прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що росіянин, який є актором театру і кіно, порушував порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію Криму. Там він приймав участь у зйомках російського серіалу.
В ході бесіди іноземець усіляко відхрещувався та заперечував перебування на тимчасово окупованому півострові. Громадянин РФ також зазначив, що прямував в Україну на зйомки”, – розповіли в Держприкордонслужбі.

За порушення норм українського законодавства прикордонники не пропустили чоловіка в Україну. Крім того, він отримав заборону в’їзду в Україну на найближчі три роки.

“Чоловік повернеться назад зворотним рейсом”, – додали в ДПСУ.

За даними “Української правди”, видворений актор – Вячеслав Чепурченко. Він брав участь у зйомках серіалу “Гурзуф”, в’їхавши в окупований Крим із території РФ.

Вячеслав Чепурченко

Читайте також:
За зйомки в Криму: ДПСУ не пустила в Україну акторку з РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна