Залужний відзначив найкращих воїнів бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. ФОТО

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний під час робочого візиту відвідав підрозділи в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в середу, 5 січня, інформує пресслужба окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Так, офіцери управління підрозділів 57-ї омпбр продемонстрували головнокомандувачу новаторські рішення, які дають змогу покращити бойову роботу підрозділів. Гнучкий підхід та зворотний зв’язок з усіма керівними ланками підрозділів забезпечують об’єктивність отриманої інформації, її оброблення та ухвалення відповідних рішень.

“Єдність Збройних сил України – запорука їхньої могутності та незламності. В умовах війни з Росією сформувалося новітнє українське військо, вищий керівний склад якого загартовувався на полі бою, в боротьбі за незалежність своєї держави”, – йдеться в повідомленні.

Заслужний ООС 1 Заслужний ООС 2 Заслужний ООС 3 Заслужний ООС 4 Заслужний ООС 5 Заслужний ООС 7 Заслужний ООС 8
<
>

Також генерал-лейтенант Валерій Залужний привітав особовий склад бригади з зимовими святами та нагородив найкращих воїнів відзнаками за досягнення у військовій службі.

Читайте також:
Що не так із новою системою нагород, запровадженою головнокомандувачем ЗСУ, – Гайдукевич

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна